ΠΑΤΡΑ: Ξεκινά εκστρατεία κατά των αμβλώσεων

0
110

1

Η ανάγκη να βοηθηθούν αυτές οι γυναίκες και αυτές οι οικογένειες ήταν η αφορμή για τη δημιουργία της εκστρατείας που ξεκινά την Κυριακή στις 17 Απριλίου, ώρα 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωςη έχουν έναν και μόνο σκοπό: να στηρίξουν τις υποψήφιες μητέρες που για διάφορους λόγους πιέζονταν να διακόψουν την κυηση. σκοπός, να προσφέρθει τόσο οικονομική όσο και ψυχολογική στήριξη στις μητέρες και τις οικογένειες, τόσο πριν όσο και μετά τον τοκετό, καθώς οι ανάγκες, στη συνέχεια, είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Η όλη προσπάθεια στηριζεται από τον σύλλογο αγέννητου παιδιού με την Πρ Ελλη Τζολα, την Ένωση Γυναικών Πάτρας με Πρ. την κ. Άννα Μαρία Ρογδάκη, την Πολυτεκνική Οργάνωση Αχαιας με Πρ. την κ. Τασία Μανωλοπούλου, την Γυναικολόγο Μαιεύτηρα κ. Εύα Μαυρομμάτη και την ψυχολόγο Χαρα Γουλιαμη.
Ποιες μπορουν να βοηθηθούν ; Γυναίκες θύματα εγκατάλειψης, κακοποίησης ή αβοήθητες, που, κόντρα σε όλα τα δεδομένα, θέλουν να φέρουν στη ζωή το παιδί τους. Η στήριξη που παρέχουν είναι ψυχολογική και πνευματική, αλλά και υλική.
Πώς ακριβώς θα βοηθηθουν οι μητέρες μετα την εκστρατεια; Ενημερωνουν χωρίς να μεταγγίζουν φοβίες. Βοηθουν τη γυναίκα που πηγαινουν σε εκεινες, τη στηρίζουν ψυχολογικά και υλικά. Από την ημέρα που τους επισκέπτεται μια υποψήφια μητέρα, αρχιζουν να ετοιμάζουν τη λεγόμενη “προίκα του μωρού”. Ό,τι μπορεί να χρειαστεί το μωρό τους πρώτους μήνες και μέχρι τα δύο πρώτα του χρόνια (αν χρειαστεί, και για περισσότερο καιρό): Ρούχα, γάλα, πάνες, θήλαστρα, παιδικά έπιπλα, αλλά και ρούχα για εκείνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.