Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της κυβέρνησης που αποτυπώνεται στην έρευνα του Ευρωβαρόμετρου!(ΦΩΤΟ)

0
55

«Μαγική εικόνα» αποδεικνύονται οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιούνται σε φιλοκυβερνητικά Μέσα αναφορικά με την αποδοχή της κυβέρνησης και των απαγορεύσεων κατά της πανδημίας από τους πολίτες όπως αποδεικνύει έρευνα του Ευρωβαρόμετρου για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Η εικόνα δείχνει μία κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί και απορρίπτει σχεδόν συνολικά τις κυβερνητικές πολιτικές, ακόμα και γι’ αυτές που η κυβέρνηση «κομπάζει» συνεχώς, όπως η -δήθεν- μείωση της γραφειοκρατίας.

Ιδού τα βασικά αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου το οποίο απηχεί την πραγματική εικόνα:

Το 71% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κατάσταση στη χώρα είναι κακή, κάτι που σημαίνει πως θεωρεί πως η κυβέρνηση έχει αποτύχει πλήρως με πανδημία και οικονομία.

Όμως το πραγματικό ποσοστό «κόλαφος» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ότι το 81% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κατάσταση στην οικονομία τόσο της χώρας όσο και του νοικοκυριού του δεν θα βελτιωθεί.

Αυτό σημαίνει πως το 81% των Ελλήνων θεωρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη όχι μόνο υπαίτιο της οικονομικής τους καταστροφής αλλά και ανίκανο να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο που δημιούργησε.

Είναι φανερό πως οι ευρωπαϊκές έρευνες, οι οποίες δεν είναι κατευθυνόμενες από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δείχνουν μία εντελώς άλλη εικόνα κι αποδεικνύουν την χρεοκοπία της κυβέρνησης και την δυσαρέσκεια που συγκεντρώνεται πλέον στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, του οποίου η αντιδημοφιλία σημειώνει ποσοστά ρεκόρ.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη ακριβής έρευνά απεκρίβη από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τα οποία συνεχίζουν να «λιβανίζουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.