ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-3D υπερηχογράφημα κατά την εγκυμοσύνη

0
169

3d-uperixos-moro-5-juniorsclub

Ένα υπερηχογράφημα 3D/4D μπορεί να γίνει μόνο από ένα υπεύθυνο διαγνωστικό κέντρο το οποίο μπορεί παρουσιάσει μια προεπισκόπηση του μωρού, συνήθως από τις 22 έως 32 εβδομάδες της εγκυμοσύνης.

Πολλοί γονείς πλέον επιλέγουν να κάνουν το υπερηχογράφημα ένα 3D υπερηχογράφημα για να έχουν την εικόνα του εμβρύου, να δουν πώς είναι το μωρό που περιμένουν. Εμείς προτείνουμε το 3D scan γιατί έτσι διαπιστώνουμε αν έχει σπάνια δυσμορφία το μωρό, ενώ παρέχει επιπλέον πληροφορίες για ιατρικούς σκοπούς.

Το 3D υπερηχογράφημα γίνεται στα διαγνωστικά εργαστήρια Πατριαρχέας, (Φιλοποίμενος 24, Πάτρα – τηλ:261 027 3009), εφόσον έχει προηγηθεί πρώτα ένα υπερηχογράφημα ανάπτυξης πριν προσπαθήσουμε  να δούμε  το πρόσωπο ή άλλα μέρη του σώματος σε 4D.

Για να απαθανατίσουμε μια καλή εικόνα του μωρού, χρειάζεται υπομονή και ίσως η διαδικασία του υπερηχογραφήματος να διαρκέσει 30-60 λεπτά.

3d-uperixos-moro-3-juniorsclub

Έλεγχος κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος;

  • Ανάπτυξη
  • Doppler Ομφαλικής αρτηρίας
  • Η θέση του πλακούντα
  • Το ποσό του αμνιακού υγρού
  • Στόμαχος, οι νεφροί και η  ουροδόχος κύστη
  • Το Φύλο (αν θέλετε)

Εσείς παραλαμβάνετε:

  1. Μια έκθεση του υπερηχογραφήματος για το αρχείο  σας
  2. 10 λεπτό DVD
  3. Εικόνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.